Forretter

SUPPER:

Cremet Kartoffel/Porresuppe med Purløg og ristet Bacon

78,- kr.

***

Fransk Løgsuppe med gratineret Ostebrød

78,- kr.

***

Jordskokkesuppe med ristet Brødcrouton og Persilleolie

78,- kr.

***

Klar Suppe med Kød- og Melboller og Urter

78,- kr.

***

FiskekremSuppe med friske Krydderurter

94,- kr.

***

Hummerbisque tilsmagt med Cognac og Hummerkød

98,- kr.


KOLDE SUPPER:

Gazpacho Tomatsuppe med Basilikum og Hvidløgsbrød

78,- kr.


VARME FORRETTER:

Butterdejsskal med Rødspættefilet, Rejer og Aspargessauce

98,- kr.

***

Ovnbagt Laks med Sia Frø, Safransauce og Blåmuslinger

98,- kr.

***

Skindstegt Kulmule med Estragonsauce og Spidskål

98,- kr.

***

Rødtunge med Spinat og Jomfruhummersauce

110,- kr.

***

Fiske Tapas
Dampet Rødtunge - Skindstegt Kulmule - Blåmuslinger

116,- kr.

***

Dampet slethvar med ristede Svampe og Sauce Hollandaise

120,- kr.


KOLDE FORRETTER:

Røget Landskinke med Basilikum krem og Rodfrugt Chips

88,- kr.

***

Unghane Roulade med Rød Pesto, Havgus og Rødder

88,- kr.

***

Dampet Blåmuslinger med Hvidløg og Hvidvin

92,- kr.

***

Laksesouffle med Håndpillede Rejer og Krydderurtcreme

92,- kr.

***

Skaldyrs Cocktail med Tomat Krem og Blåmusling

98,- kr.

***

Tapas tallerken:
Rejer - Serano Skinke - Bresaola - Pesto

98,- kr.

***

Saltet – Røget - Ovnbagt laks - Spinat - Dressing

110,- kr.


Til alle forretter serveres hjemmebagt brød.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate