Forretter

SUPPER:

Cremet Kartoffel/Porresuppe med Purløg og ristet Bacon

68,- kr.

***

Fransk Løgsuppe med gratineret Ostebrød

68,- kr.

***

Jordskokkesuppe med ristet Brødcrouton og Persilleolie

68,- kr.

***

Klar Suppe med Kød- og Melboller og Urter

68,- kr.

***

FiskekremSuppe med friske Krydderurter

85,- kr.

***

Hummerbisque tilsmagt med Cognac og Hummerkød

96,- kr.


KOLDE SUPPER:

Gazpacho Tomatsuppe med Basilikum og Hvidløgsbrød

68,- kr.


VARME FORRETTER:

Butterdejsskal med Rødspættefilet, Rejer og Aspargessauce

96,- kr.

***

Ovnbagt laks med sort Sesam og Safransauce

96,- kr.

***

Skindstegt Kulmule med Estragonsauce og Spidskål

98,- kr.

***

Rødtunge med Spinat og Jomfruhummersauce

106,- kr.

***

Fiske Tapas
Dampet Rødtunge - Skind stegt Kulmule - Blåmuslinger

116,- kr.

***

Dampet slethvar med ristede Svampe og Sauce Hollandaise

118,- kr.


KOLDE FORRETTER:

Røget landskinke med basilikum krem og tomat

78,- kr.

***

Laksesouffle med Krydderurtedressing

88,- kr.

***

Saltet Laks med Rygeostkrem og nye Salater

88,- kr.

***

Unghane Roulade med Hjemmelavet Rød Pesto og Parmasan

88,- kr.

***

Skaldyrs Cocktail med Frisk Tomat Krem og Kaviar

92,- kr.

***

Tapas tallerken:
Rejer - Serano Skinke - Bresaola - Pesto

92,- kr.

***

Saltet – Røget - Ovnbagt laks - Spinat - Dressing

104,- kr.


Til alle forretter serveres hjemmebagt brød.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate