Hovedretter

HOVEDRETTER:

Gammeldags Oksetyksteg med glaserede Løg, Bønner, Asier, Tyttebær, pillede Kartofler og Oksestegs Sauce

188,- kr.

***

Kalvesteg stegt som vildt med Waldorfsalat, Asier, Tyttebær, Hvide og Brunede Kartofler og Kalvestegssauce

188,- kr.

***

Culottesteg med Spændende Salat, Pom. Hasselbch og Sauce Bearnaise

192,- kr.

***

Dansk Lamkølle med Skorzonerrødder, Rosenmarinsky, Grøntsager og Hvidløgskartofler

192,- kr.

***

OkseTyndstegsFilet med Skalotteløg, Grøntsager, Petit Kartofler og Oksesky

192,- kr.

***

Sprængt Andesteg med Peberrods Sauce, Grøntsager og Kartofler

195,- kr.

***

Rosastegt kalvefilet med Farseret Savoykål, Kartoffeltimbale, Grøntsager og Østershattesauce

225,- kr.

***

Oksemørbrad med Lækker Svampe, Pom.Anna, Grøntsager og Madagasker Pebersauce

242,- kr.

***

Kalvemørbrad med Sølvbede Souffle, Pom. Anna, Grøntsager og Svampe Sauce

245,- kr.

***

Kronhjortefilet med Honningsauterede Æbler, Selleri, Rodfrugter og Vildt Sauce

248,- kr.


FISKEHOVEDRETTER:

Ovnbagt kulmule med Rodfrugter, Tomat/Timian Sauce og Pillede Kartofler

212,- kr.

***

Kogt torsk med bacon, rogn, peberrod, rødbeder, æg, sennep- og smørsauce
(bedst i januar, februar og marts)

228,- kr.

***

Stegt havkat med Bagt Rødløg, Grøntsager, Rødvinssauce og Pillede Kartofler

235,- kr.

***

Fisketallerken med 2 slags Fsk og Skaldyr, Asparges, Pillede Kartofler samt Safrankrem

238,- kr.

***

Dampet Slethvar med Hollandaisesauce, Grønne Asparges og Pillede Kartofler

252,- kr.

***

Stegt Ål med Stuvet kartofler, Agurksalat og Citron
500 gr. pr. person
(bedst i august, september og oktober)

358,- kr.


Kartofler og grøntsager til alle hovedretter.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate