Hovedretter

HOVEDRETTER:

Gammeldags oksetyksteg med glaserede løg, bønner, asier, tyttebær, pillede kartofler og oksestegs sauce

168,- kr.

***

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, asier, tyttebær, hvide og brunede kartofler og kalvestegssauce

168,- kr.

***

Dansk lamkølle med skorzonerrødder, rosenmarinsky og 2 slags grøntsager

172,- kr.

***

Culottesteg med spændende salat, pom. hasselbch og bearnaisesauce

178,- kr.

***

Oksetyndstegsfilet med skalotteløg, grøntsager, petit kartofler og oksesky

188,- kr.

***

Sprængt eller gammeldags andesteg med tilbehør

192,- kr.

***

Fasan med persillerodssalat og calvados sauce

210,- kr.

***

Rosastegt kalvefilet med farseret savoykål, kartoffeltimbale, grøntsager og østershattesauce

215,- kr.

***

Oksemørbrad med lækker svampe, pom.anna, grøntsager og madagasker pebersauce

228,- kr.

***

Kalvemørbrad med sølvbede souffle, pom. anna, grøntsager og grøntsagsbearnaise

245,- kr.

***

Kronhjortefilet med honningsauterede æbler og vildt sauce

245,- kr.


FISKEHOVEDRETTER:

Ovnbagt kulmule med rodfrugter, tomat/timian sauce og pillede kartofler

205,- kr.

***

Stegt havkat med bagt rødløg, grøntsager rødvinssauce og pillede kartofler

224,- kr.

***

Fisketallerken med 2 slags fisk og skaldyr, asparges, pillede kartofler samt safrankrem

234,- kr.

***

Kogt torsk med bacon, rogn, peberrod, rødbeder, æg, sennep- og smørsauce
(bedst i januar, februar og marts)

245,- kr.

***

Dampet slethvar med hollandaisesauce, grønne asparges og pillede kartofler

252,- kr.

***

Stegt Ål med stuvet kartofler, agurksalat og citron
500 gr. pr. person
(bedst i august, september og oktober)

335,- kr.


Kartofler og grøntsager til alle hovedretter.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate