Menuforslag til fester og selskaber

FESTARRANGEMENT #1:

FROKOSTARRANGEMENT:

Velkomst Drink
***
Laksesouffle med Håndpillede Rejer og Krydderurtekrem
***
Kalvesteg stegt som vildt
***
Pære kogt i Rødvin og Kanel serveres med Vanille Is
***
½ Vin under middagen samt 1 glas Dessertvin
***
Kaffe/The

Pris per person 538,- kr

HELAFTENSARRANGEMENT:

Fri Vin under Middagen og 1 glas Dessertvin
***
Kaffe/The
***
Fri Bar med øl, vand og vin indtil kl. 01:30
***
Hotdogs -Lav selv


Pris per person 798,- kr.


FESTARRANGEMENT #2:

FROKOSTARRANGEMENT:

Velkomst Drink
***
Ristet Kulmule med Estragon Sauce og Spidskål
***
Rosastegt Kalvefilet med Farseret Sauoykål og Østershattesauce
***
Hjemmelavet Is i Nødde/Kokoskurv
***
½ Vin under Middagen samt 1 Glas Dessertvin
***
Kaffe/The
Pris per person 588,- kr.

HELAFTENSARRANGEMENT:

Fri Vin under Middagen samt Dessertvin
***
Kaffe/The
***
Fri Bar med Øl, Vand og Vin indtil kl. 01:30
***
Æggekage med hjemmesyltede Rødbeder, groft Rugbrød...


Pris per person 848,- kr.


FESTARRANGEMENT #3:

FROKOSTARRANGEMENT:

Velkomst Drink
***
Hummerbisque tilsmagt med Cognac og Hummerkød
***
Oksemørbrad med lækker Svampe og Madagasker Pebersauce
***
Appelsinpandekager med Grand Marnier Is
***
½ vin under Middagen samt 1 Glas Dessertvin
***
Kaffe/the

Pris per person 598,- kr.

HELAFTENSARRANGEMENT:

Fri Vin under Middagen og Dessertvin
***
Kaffe/The
***
Fri Bar med Øl, Vand og Vin indtil kl. 01:30
***
Pølsebord med Fedt, Sky, Løg, Rugbrød og Boller


Pris per person 859,- kr.


FESTARRANGEMENT #4:

FROKOSTARRANGEMENT:

Velkomst Drink
***
Unghane Roulade med Rød Pesto, Havgus og Rødder
***
Fisketallerken med 2 slags Fisk, Skaldyr og Safrankrem
***
Chokoladeforkælelse
*
½ Vin under Middagen samt 1 glas Dessertvin
***
Kaffe/The

Pris per person 590,- kr.

HELAFTENSARRANGEMENT:

Fri Vin Under Middagen og 1 Glas Dessertvin
***
Kaffe/The
***
Fri bar med Øl, Vand og Vin indtil kl. 01:30
***
Cremet Kartoffel/Porre Suppe med Purløg og Ristet Bacon


Pris per person 840,- kr.


"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate