Fem retters menu

Bemærk venligst at menuen skal bestilles til minimum 6 personer, samt at den skal forudbestilles minimum 2 dage før.

MENU 1:

Jomfruhummersuppe
***
Dampet Slethvar med Blåmuslinger og Blåmuslingefúmé
***
Oksemørbrad med Spinat og sauce Bordelaise
***
Unika Oste med Oliven, Knækbrød og Smørstegt Rugbrød
***
Hjemmelavet is i Nødde/kokoskurv


MENU 2:

Saltet laks med Rygeostkrem
***
Hummer Ragout med Svampe
***
Kronhjorte filet med Selleripure og Æblesky
***
Unika Oste med Oliven, Knækbrød og Smørstegt Rugbrød
***
Dessert Symfoni


MENU 3:

Rødtunge med karrysky og Jomfruhummer
***
Due terrin med Artiskok og Tomat Sauté
***
Rosastegt kalvefilet med Ristet Svampe og Bourgognesauce
***
Unika Oste med Oliven, Knækbrød og Smørstegt Rugbrød
***
Chokolade Forkælelse


MENU 4:

Fiskesuppe med 3 slags Fisk
***
Stegt Foie Gras med Balsamico
***
Dampet Rødtunge med Spinat og Sauce Hollandaise
***
Unika Oste med Oliven, Knækbrød og Smørstegt Rugbrød
***
Cremé Brûlée


2 retter 365,- kr.
3 retter 425,- kr.
4 retter 485,- kr.
5 retter 545,- kr.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate