Buffetforslag til receptioner

BUFFET #1:

Små tærter med porre og skinke
***
Laks og krydderurter i butterdej
***
Lune små frikadeller med kartoffelsalat
***
Canape med røget hellefisk
***
Sandwich med roestbeef og hjemmelavet pickles
***
Små boller med bresaola med pesto og parmasan
***
Emmenthaler med druer
***
Vandbakkelse med vanille krem


Pris per person 158,- kr.



TOTALARRANGEMENT:

Opdækning, betjening & oprydning
***
Service, cafebord & duge
***
Blomster til buffet og borde
***
Buffet
***
Øl, vand & vin
***
ved receptioner i max 3 timer


Pris per person 278,- kr.


BUFFET #2:

Røget laks med asparges
***
Stegt kulmule med kål
***
Oksetyndsteg med salat caberet og dressing
***
Sprængt lammekølle med spinattærte
***
Sennepsglaseret skinke med kartoffelsalat
***
Danske oste med frisk frugt


Pris per person 158,- kr.



TOTALARRANGEMENT:

Opdækning, betjening & oprydning
***
Service, cafebord & duge
***
Blomster til buffet og borde
***
Buffet
***
Øl, vand & vin
***
ved receptioner i max 3 timer


Pris per person 278,- kr.


BUFFET #3:

Fisketærte med pore
***
Dampet sej med svampe og bacon
***
Råmarineret laks med limekrem
***
Røget lammekølle med selleriterrin
***
Lun urtefarseret kalkunbryst med tomatsalat
***
Dyrekølle med bouillonkartofler
***
Danske oste med frisk frugt


Pris per person 158,- kr.



TOTALARRANGEMENT:

Opdækning, betjening & oprydning
***
Service, cafebord & duge
***
Blomster til buffet og borde
***
Buffet
***
Øl, vand & vin
***
Ved receptioner i max 3 timer


Pris per person 278,- kr.


Venligst bemærk min. 50 personer.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate