Kanapeeforslag til receptioner

KANAPEER:

Emmenthalerstave og druer

20,- kr.

***

Fasanmousse med tyttebær og blegselleri

20,- kr.

***

Gåsleverpostej med trøffel

20,- kr.

***

Hvid castello på smørristet rugbrød

20,- kr.

***

Krabbemousse med tomat og bredbladet persille

20,- kr.

***

Laks med krydderurter i butterdej

20,- kr.

***

Pighvarroulade med savoykål

20,- kr.

***

Rejemousse pyntet med rejer og dild

20,- kr.

***

Roestbeef med pickles og peberrod

20,- kr.

***

Rygeost fra løgismose i saltkiks

20,- kr.

***

Røget dyrekølle med grønne asparges

20,- kr.

***

Røget hellefisk med flødepeberrod

20,- kr.

***

Røget kalkunbryst med æblesalat

20,- kr.

***

Røget ål med æggestand og purløg

20,- kr.

***

Råmarineret laks med spinatkrem

20,- kr.

***

Stenbiderrogn pyntet med citronmelisse

20,- kr.

***

Vandbakkelse med gorgonzolakrem

20,- kr.


TILBEHØR:

Udskåret frugt, pr. person

30,- kr.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate