Hovedretter
HOVEDRETTER:
Culottesteg med Spændende Salat, Pom. Hasselbach og Sauce Bearnaise | 218,- kr. |
*** | |
Gammeldags Oksetyksteg med glaserede Løg, Bønner, Asier, Tyttebær, pillede Kartofler og Oksestegs Sauce | 218,- kr. |
*** | |
Kalvesteg stegt som vildt med Waldorfsalat, Asier, Tyttebær, Hvide og Brunede Kartofler og Kalvestegssauce | 218,- kr. |
*** | |
Lamkølle med Skorzonerrødder, Rosenmarinsky, Grøntsager og Hvidløgskartofler | 218,- kr. |
*** | |
Oksefilet med Skalotteløg, Grøntsager, Petit Kartofler og Oksesky | 218,- kr. |
*** | |
Sprængt Andesteg med Peberrods Sauce, Grøntsager og Kartofler | 238,- kr. |
*** | |
Rosastegt kalvefilet med Farseret Savoykål, Kartoffeltimbale, Grøntsager og Østershattesauce | 254,- kr. |
*** | |
Oksemørbrad med Lækker Svampe, Pom.Anna, Grøntsager og Madagasker Pebersauce | 264,- kr. |
*** | |
Kronhjortefilet med Honningsauterede Æbler, Selleri, Rodfrugter og Vildt Sauce | 268,- kr. |
FISKEHOVEDRETTER:
Ovnbagt Kulmule med Rodfrugter, Tomat/Timian Sauce og Pillede Kartofler | 254,- kr. |
*** | |
Kogt Torsk med Rogn, Bacon, Peberrod, Rødbeder, Æg, Sennep- og Smørsauce | 262,- kr. |
*** | |
Fisketallerken med 2 slags Fisk, Blåmuslinger, Pillede Kartofler, Grøntsager samt Safran Sauce | 268,- kr. |
*** | |
Stegt Havkat med Bagt Rødløg, Grøntsager, Rødvinssauce og Pillede Kartofler | 268,- kr. |
*** | |
Dampet Helleflynder med Sauce Hollandaise, Spinat, Grønsager og Pillede Kartofler | 288,- kr. |
*** | |
Stegt Ål med Stuvet kartofler, Agurksalat og Citron | 415,- kr. |
Kartofler og grøntsager til alle hovedretter.