Hovedretter

HOVEDRETTER:

Culottesteg med Spændende Salat, Pom. Hasselbach og Sauce Bearnaise

210,- kr.

***

Gammeldags Oksetyksteg med glaserede Løg, Bønner, Asier, Tyttebær, pillede Kartofler og Oksestegs Sauce

210,- kr.

***

Kalvesteg stegt som vildt med Waldorfsalat, Asier, Tyttebær, Hvide og Brunede Kartofler og Kalvestegssauce

210,- kr.

***

Lamkølle med Skorzonerrødder, Rosenmarinsky, Grøntsager og Hvidløgskartofler

210,- kr.

***

Oksefilet med Skalotteløg, Grøntsager, Petit Kartofler og Oksesky

210,- kr.

***

Sprængt Andesteg med Peberrods Sauce, Grøntsager og Kartofler

230,- kr.

***

Rosastegt kalvefilet med Farseret Savoykål, Kartoffeltimbale, Grøntsager og Østershattesauce

245,- kr.

***

Oksemørbrad med Lækker Svampe, Pom.Anna, Grøntsager og Madagasker Pebersauce

254,- kr.

***

Kronhjortefilet med Honningsauterede Æbler, Selleri, Rodfrugter og Vildt Sauce

258,- kr.


FISKEHOVEDRETTER:

Ovnbagt Kulmule med Rodfrugter, Tomat/Timian Sauce og Pillede Kartofler

245,- kr.

***

Kogt Torsk med Rogn, Bacon, Peberrod, Rødbeder, Æg, Sennep- og Smørsauce
(bedst i januar, februar og marts)

252,- kr.

***

Fisketallerken med 2 slags Fisk, Blåmuslinger, Pillede Kartofler, Grøntsager samt Safran Sauce

258,- kr.

***

Stegt Havkat med Bagt Rødløg, Grøntsager, Rødvinssauce og Pillede Kartofler

258,- kr.

***

Dampet Helleflynder med Sauce Hollandaise, Spinat, Grønsager og Pillede Kartofler

278,- kr.

***

Stegt Ål med Stuvet kartofler, Agurksalat og Citron
500 gr. pr. person
(bedst i august, september og oktober)

398,- kr.


Kartofler og grøntsager til alle hovedretter.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate