Kanapeeforslag til receptioner
KANAPEER:
Emmenthalerstave og druer | 20,- kr. |
*** | |
Fasanmousse med tyttebær og blegselleri | 20,- kr. |
*** | |
Gåsleverpostej med trøffel | 20,- kr. |
*** | |
Hvid castello på smørristet rugbrød | 20,- kr. |
*** | |
Krabbemousse med tomat og bredbladet persille | 20,- kr. |
*** | |
Laks med krydderurter i butterdej | 20,- kr. |
*** | |
Pighvarroulade med savoykål | 20,- kr. |
*** | |
Rejemousse pyntet med rejer og dild | 20,- kr. |
*** | |
Roestbeef med pickles og peberrod | 20,- kr. |
*** | |
Rygeost fra løgismose i saltkiks | 20,- kr. |
*** | |
Røget dyrekølle med grønne asparges | 20,- kr. |
*** | |
Røget hellefisk med flødepeberrod | 20,- kr. |
*** | |
Røget kalkunbryst med æblesalat | 20,- kr. |
*** | |
Røget ål med æggestand og purløg | 20,- kr. |
*** | |
Råmarineret laks med spinatkrem | 20,- kr. |
*** | |
Stenbiderrogn pyntet med citronmelisse | 20,- kr. |
*** | |
Vandbakkelse med gorgonzolakrem | 20,- kr. |
TILBEHØR:
Udskåret frugt, pr. person | 30,- kr. |