Øl, Vand og Spiritus mv.

ØL, VAND OG SPIRITUS MV:

Gammel Dansk

30,- kr.

***

Bailey's

34,- kr.

***

Fernet Branca

34,- kr.

***

Snaps

34,- kr.

***

Cointreau

35,- kr.

***

Drambuie

35,- kr.

***

Grand Marnier

35,- kr.

***

Vand

35,- kr.

***

Alkoholfri øl

38,- kr.

***

Let Øl

38,- kr.

***

Linie Aquavit

38,- kr.

***

Spiritus

38,- kr.

***

Øl

38,- kr.

***

Campari, 5 cl

40,- kr.

***

Martini, 5 cl

40,- kr.

***

Noilly Prat, 5 cl

40,- kr.

***

Økologisk Saft - Møn

42,- kr.

***

Tullamore

46,- kr.

***

Friskpresset appelsinjuice

48,- kr.

***

Jacobsen - lille

50,- kr.

***

Specialøl - Jacobsen Brown Ale
Brown Ale fremstår i en dyb kastanjebrun farve med cremet skum. Duften byder på en rig maltet karakter, ligeligt mødt af fyldige ristede noter af karamel, kaffe og bitterchokolade. Smagen er kraftig og fyldig med en underspillet frugtighed og maltsødme, fulgt af en markant tørhed og en smule efterbitterhed. 33 cl.

50,- kr.

***

Møn Vand Sparkling/Still 75 cl.

52,- kr.

***

Tio Pepe (Tør Fino Sherry)

56,- kr.

***

Marc de Bourgogne

65,- kr.

***

Calvados

68,- kr.

***

Jack Daniels

68,- kr.

***

Specialøl - Fru Svendsen, Trolden Bryghus
Liflig og alligevel meget smagfuld ale med de letteste humletyper fra USA og New Zealand. Designet til "frokostsegmentet", der ikke ønsker for meget alkohol, fx midt på dagen. Kun 3,9% alc. Vol., men 100% smag. 50 cl.

70,- kr.

***

Specialøl - Kolding Mørk, Trolden Bryghus
Silkeblød ale på mørk malt, der aldrig dominerer smagsoplevelsen (som i fx stout). Her er kaffe,lakrids, toastbrød og røg samlet under ét. Moderat bitterhed og derfor god til desserter eller mørkere, ikke for kraftige retter. 50 cl.

70,- kr.

***

Specialøl - Nibe American Pale Ale
Clipper er en frisk og aromatisk ale med en god balance mellem maltens sødme og den friske/let bitre smag fra humlen. Afsluttes af en tør træagtig bitterhed fra rooibos-te. 50 cl.

70,- kr.

***

1990 Bas Armagnac, Château de Laubade

95,- kr.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate