Forretter
SUPPER:
Cremet Kartoffel/Porresuppe med Purløg og ristet Bacon | 96,- kr. |
*** | |
Jordskokkesuppe med ristet Brødcrouton og Persilleolie | 96,- kr. |
*** | |
Klar Suppe med Kød- og Melboller samt Urter | 98,- kr. |
*** | |
FiskekremSuppe 3 slags Fisk og Estragon | 118,- kr. |
*** | |
Hummerbisque tilsmagt med Cognac og Hummerkød | 124,- kr. |
KOLDE SUPPER:
Gazpacho Tomatsuppe med Basilikum og Hvidløgsbrød | 96,- kr. |
VARME FORRETTER:
Skindstegt Kulmule med Estragonsauce og Spidskål | 108,- kr. |
*** | |
Ovnbagt Laks med Sia Frø, Safransauce og Blåmuslinger | 115,- kr. |
*** | |
Butterdejsskal med Rødspættefilet, Rejer og Aspargessauce | 118,- kr. |
*** | |
Fiske Tapas | 132,- kr. |
*** | |
Rødtunge med Spinat og Strandkrabbe Sauce | 134,- kr. |
*** | |
Dampet Helleflynder med ristede Svampe og Beurre Blanc | 142,- kr. |
KOLDE FORRETTER:
Dampet Blåmuslinger med Hvidløg og Hvidvin | 108,- kr. |
*** | |
Laksesouffle med Håndpillede Rejer og Krydderurtcreme | 108,- kr. |
*** | |
Røget Landskinke med Basilikum krem og Rodfrugt Chips | 110,- kr. |
*** | |
Unghane Roulade med Rød Pesto, Havgus og Rødder | 110,- kr. |
*** | |
Skaldyrs Cocktail med Tomat Krem og Blåmusling | 114,- kr. |
*** | |
Saltet – Røget - Ovnbagt Laks - Spinat - Dressing | 122,- kr. |
*** | |
Tapas tallerken: | 126,- kr. |
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød.