Forretter
SUPPER:
Jordskokkesuppe med ristet Brødcrouton og Persilleolie | 88,- kr. |
*** | |
Cremet Kartoffel/Porresuppe med Purløg og ristet Bacon | 92,- kr. |
*** | |
Klar Suppe med Kød- og Melboller samt Urter | 92,- kr. |
*** | |
FiskekremSuppe 3 slags Fisk og Estragon | 110,- kr. |
*** | |
Hummerbisque tilsmagt med Cognac og Hummerkød | 115,- kr. |
KOLDE SUPPER:
Gazpacho Tomatsuppe med Basilikum og Hvidløgsbrød | 88,- kr. |
VARME FORRETTER:
Skindstegt Kulmule med Estragonsauce og Spidskål | 100,- kr. |
*** | |
Butterdejsskal med Rødspættefilet, Rejer og Aspargessauce | 110,- kr. |
*** | |
Ovnbagt Laks med Sia Frø, Safransauce og Blåmuslinger | 110,- kr. |
*** | |
Fiske Tapas | 125,- kr. |
*** | |
Rødtunge med Spinat og Strandkrabbe Sauce | 125,- kr. |
*** | |
Dampet Slethvar med ristede Svampe og Beurre Blanc | 135,- kr. |
KOLDE FORRETTER:
Dampet Blåmuslinger med Hvidløg og Hvidvin | 100,- kr. |
*** | |
Laksesouffle med Håndpillede Rejer og Krydderurtcreme | 100,- kr. |
*** | |
Røget Landskinke med Basilikum krem og Rodfrugt Chips | 100,- kr. |
*** | |
Skaldyrs Cocktail med Tomat Krem og Blåmusling | 100,- kr. |
*** | |
Unghane Roulade med Rød Pesto, Havgus og Rødder | 100,- kr. |
*** | |
Saltet – Røget - Ovnbagt laks - Spinat - Dressing | 118,- kr. |
*** | |
Tapas tallerken: | 118,- kr. |
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød.