Forretter
SUPPER:
Klar Suppe med Kød- og Melboller og Urter | 85,- kr. |
*** | |
Cremet Kartoffel/Porresuppe med Purløg og ristet Bacon | 88,- kr. |
*** | |
Fransk Løgsuppe med gratineret Ostebrød | 88,- kr. |
*** | |
Jordskokkesuppe med ristet Brødcrouton og Persilleolie | 88,- kr. |
*** | |
FiskekremSuppe med friske Krydderurter | 110,- kr. |
*** | |
Hummerbisque tilsmagt med Cognac og Hummerkød | 115,- kr. |
KOLDE SUPPER:
Gazpacho Tomatsuppe med Basilikum og Hvidløgsbrød | 88,- kr. |
VARME FORRETTER:
Skindstegt Kulmule med Estragonsauce og Spidskål | 100,- kr. |
*** | |
Butterdejsskal med Rødspættefilet, Rejer og Aspargessauce | 110,- kr. |
*** | |
Ovnbagt Laks med Sia Frø, Safransauce og Blåmuslinger | 110,- kr. |
*** | |
Fiske Tapas | 125,- kr. |
*** | |
Rødtunge med Spinat og Jomfruhummersauce | 125,- kr. |
*** | |
Dampet slethvar med ristede Svampe og Sauce Hollandaise | 130,- kr. |
KOLDE FORRETTER:
Laksesouffle med Håndpillede Rejer og Krydderurtcreme | 98,- kr. |
*** | |
Røget Landskinke med Basilikum krem og Rodfrugt Chips | 98,- kr. |
*** | |
Skaldyrs Cocktail med Tomat Krem og Blåmusling | 98,- kr. |
*** | |
Unghane Roulade med Rød Pesto, Havgus og Rødder | 98,- kr. |
*** | |
Dampet Blåmuslinger med Hvidløg og Hvidvin | 110,- kr. |
*** | |
Saltet – Røget - Ovnbagt laks - Spinat - Dressing | 118,- kr. |
*** | |
Tapas tallerken: | 118,- kr. |
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød.