Forretter

SUPPER:

Cremet Kartoffel/Porresuppe med Purløg og ristet Bacon

96,- kr.

***

Jordskokkesuppe med ristet Brødcrouton og Persilleolie

96,- kr.

***

Klar Suppe med Kød- og Melboller samt Urter

98,- kr.

***

FiskekremSuppe 3 slags Fisk og Estragon

118,- kr.

***

Hummerbisque tilsmagt med Cognac og Hummerkød

124,- kr.


KOLDE SUPPER:

Gazpacho Tomatsuppe med Basilikum og Hvidløgsbrød

96,- kr.


VARME FORRETTER:

Skindstegt Kulmule med Estragonsauce og Spidskål

108,- kr.

***

Ovnbagt Laks med Sia Frø, Safransauce og Blåmuslinger

115,- kr.

***

Butterdejsskal med Rødspættefilet, Rejer og Aspargessauce

118,- kr.

***

Fiske Tapas
Dampet Rødtunge - Skindstegt Kulmule - Blåmuslinger

132,- kr.

***

Rødtunge med Spinat og Strandkrabbe Sauce

134,- kr.

***

Dampet Helleflynder med ristede Svampe og Beurre Blanc

142,- kr.


KOLDE FORRETTER:

Dampet Blåmuslinger med Hvidløg og Hvidvin

108,- kr.

***

Laksesouffle med Håndpillede Rejer og Krydderurtcreme

108,- kr.

***

Røget Landskinke med Basilikum krem og Rodfrugt Chips

110,- kr.

***

Unghane Roulade med Rød Pesto, Havgus og Rødder

110,- kr.

***

Skaldyrs Cocktail med Tomat Krem og Blåmusling

114,- kr.

***

Saltet – Røget - Ovnbagt Laks - Spinat - Dressing

122,- kr.

***

Tapas tallerken:
Rejer - Serano Skinke - Bresaola - Pesto

126,- kr.


Til alle forretter serveres hjemmebagt brød.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate