Fester & selskaber

Restaurant Admiralen er en restaurant med overskud til det enkelte menneske og ønsker. Vi har evnerne til at tage folk i hånden og føre dem gennem såvel store som små selskaber - hvad enten det skal være til fin vin og hummer, eller til gammeldags oksesteg og en lokal øl. Hos os er der plads til individualitet, og til at sætte særpræg på oplevelserne.

Vores koncept er, og har været siden vi overtog restauranten i 1988, at servere dejlig mad i skønne omgivelser med nærværende tjenere, for at sikre vores gæster en mindeværdig oplevelse, hvad enten man kommer forbi til frokost, til aften eller til et selskab eller en fest. Vores dejlige mad kan naturligvis også leveres ud af huset.

Restauranten blev bygget 1903 og har været restaurant lige siden. Lokalerne og faciliteterne er løbende blevet renoveret - naturligvis med respekt for huset, havnen og skibene.


Hvis du har andre ønsker end nogle af ovenstående, så kan du selv sammensætte din menu via vores festmenukort.

FESTMENUKORT:


Hos Restaurant Admiralen har vi to elegante og smukke lokaler med plads op til henholdsvis 24 og 60 gæster. Du kan se eksempler på bordstillinger her.

PRAKTISKE OPLYSNINGER:

  • Børn under 10 år betaler halv pris

  • Endelig antal meddeles 5 dage før arrangementet afholdes

  • Priserne er inkl. 25 % moms, betjening, duge samt blomster

  • Disse priser er til min. 25 personer


Hvis du har spørgsmål eller andet er du meget velkommen til at sende en e-mail til os, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Fortæl os venligst datoen og hvor mange gæster, vi skal regne med. Husk også navn, adresse og evt. telefonnummer i e-mailen.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate