Take Away
TORSDAG DEN 21 . JANUAR 2021 (SKAL BESTILLES INDEN KL.12.00) :
Stegt Rødfisk- Sellerisalat med Granatæbler - Jasminris - Strandkrabbe Sauce
Pris 168,- kr.
FREDAG DEN 22. JANUAR 2021. (SKAL BESTILLES INDEN KL.12.00):
Brosme rullet i Sesamfrø - Rød Spidskål - Perlebyg - Estragon Sauce
Pris 168,- kr.
LØRDAG DEN 23. JANUAR 2021.(SKAL BESTILLES INDEN KL.12.00):
Havtaske - Fennikel - Små Kartofler - Safran Sauce -
Bagte Persillerødder med Hørfrø/Persille Salsa
Pris 178,- kr.
SKALDYRSFAD (SKAL BESTILLES INDEN KL.12.00):
Torsdag-Fredag-Lørdag
Jomfruhummere, Krabbekløer, Blåmuslinger, Rejer anrettes på vores flotte fade. Dertil serveres det med Hvidløgs krem, Hummermayo samt Hjemmebagt Brød.
Tilkøb af Vadehavs Østers -30 kr. pr. stk.
Pris 398,- kr.
JOHNS FISKESUPPE MED 3 SLAGS FISK:
Torsdag-fredag - lørdag
Pris 75,- kr.
JORDSKOKKE SUPPE MED CHIPS:
Pris 58,- kr.
STENBIDEROGN ( FORVENTES I STARTEN AF FEBRUAR):
Stenbiderrogn - Spinatblinis - Rødløg - Creme Fraiche
Pris 85,- kr.
CHOKOLADEKAGE MARCEL - KNAS - MYNTE:
Pris 48,- kr.
3 SLAGS ARLA UNIKA OSTE MED ÆBLEKOMPOT & KNÆKBRØD:
Pris 78,- kr.
JOHNS HJEMMELAVEDE PESTO:
Pris 12,- kr.
Information
Vi laver gerne til 1 person. Allergene - Vi hjælper gerne.
Menuen skal bestilles på admiralen@admiralen.dk eller ved at ringe på 31 53 50 47. Betaling via Dankort på afhentningsdagen eller via Mobilepay til 942572.
Afhentning på Restaurant Admiralen imellem kl. 16.00-18.00.