Take Away

TORSDAG DEN 21 . JANUAR 2021 (SKAL BESTILLES INDEN KL.12.00) :

Stegt Rødfisk- Sellerisalat med Granatæbler - Jasminris - Strandkrabbe Sauce

Pris 168,- kr.


FREDAG DEN 22. JANUAR 2021. (SKAL BESTILLES INDEN KL.12.00):

Brosme rullet i Sesamfrø - Rød Spidskål - Perlebyg - Estragon Sauce

Pris 168,- kr.


LØRDAG DEN 23. JANUAR 2021.(SKAL BESTILLES INDEN KL.12.00):

Havtaske - Fennikel - Små Kartofler - Safran Sauce -
Bagte Persillerødder med Hørfrø/Persille Salsa



Pris 178,- kr.


SKALDYRSFAD (SKAL BESTILLES INDEN KL.12.00):

Torsdag-Fredag-Lørdag

Jomfruhummere, Krabbekløer, Blåmuslinger, Rejer anrettes på vores flotte fade. Dertil serveres det med Hvidløgs krem, Hummermayo samt Hjemmebagt Brød.

Tilkøb af Vadehavs Østers -30 kr. pr. stk.

Pris 398,- kr.


JOHNS FISKESUPPE MED 3 SLAGS FISK:

Torsdag-fredag - lørdag

Pris 75,- kr.


JORDSKOKKE SUPPE MED CHIPS:

Pris 58,- kr.


STENBIDEROGN ( FORVENTES I STARTEN AF FEBRUAR):

Stenbiderrogn - Spinatblinis - Rødløg - Creme Fraiche

Pris 85,- kr.


CHOKOLADEKAGE MARCEL - KNAS - MYNTE:

Pris 48,- kr.


3 SLAGS ARLA UNIKA OSTE MED ÆBLEKOMPOT & KNÆKBRØD:

Pris 78,- kr.


JOHNS HJEMMELAVEDE PESTO:

Pris 12,- kr.


Information
Vi laver gerne til 1 person. Allergene - Vi hjælper gerne.

Menuen skal bestilles på admiralen@admiralen.dk eller ved at ringe på 31 53 50 47. Betaling via Dankort på afhentningsdagen eller via Mobilepay til 942572.

Afhentning på Restaurant Admiralen imellem kl. 16.00-18.00.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate