Take Away

SKALDYRSFAD TIL 2 PERSONER (BESTILLES INDEN KL. 12.00) :

Jomfruhummere, Blåmuslinger, Rejer, Krabbeklør anrettes på vores flotte fade. Dertil serveres det med Hvidløgs Krem, Hummer Mayo samt Hjemmebagt Brød.

(kan bestilles fra mandag til lørdag)

Kan vi friste med østers fra Vadehavet? pris pr. stk. kr. 30,

Pris 398,- kr.


FREDAG DEN 6. AUGUST 2021 (SKAL BESTILLES INDEN KL. 12.00):

Ristet Lange - SommerGrønt - Strandkrabbe Sauce - Perlebyg
Bagte Søde Kartofler - Granatæbler - Mynte - Hvidebønner

Pris 168,- kr.


LØRDAG DEN 7. AUGUST 2021 ( BESTILLES INDEN KL. 12.00):

Ristet Lange - SommerGrønt - Strandkrabbe Sauce - Perlebyg
Bagte Søde Kartofler - Granatæbler - Mynte - Hvidebønner

Pris 168,- kr.


HELSTEGT RØDSPÆTTE - PERSILLE SAUCE - SMÅ KARTOFLER - CITRUS SALAT:

(Kan bestilles fra mandag til lørdag inden kl.12.00)

(Retten færdig varmes i en forvarmet ovn/225 gr. i ca. 20 minutter)

Pris 168,- kr.


1/2 HUMMER FANGET I LILLEBÆLT (SKAL BESTILLES INDEN KL.12):

1/2 hummer fanget i Lillebælt, anrettes med Salat og Hvidløgskrem

(Kan bestilles fra mandag til lørdag inden kl.12.00)

Pris 188,- kr.


JOHNS FISKESUPPE MED 3 SLAGS FISK :

(Kan bestilles fra mandag til lørdag inden kl.12.00)



Pris 75,- kr.


HUMMERSUPPE - GLASHVARRE - KRYDDERURTER:

(Kan bestilles mandag til lørdag inden kl.12.00)

Pris 88,- kr.


HJEMMERØGET LAKS - HÅNDPILLEDE REJER - RYGEOSTKREM :

(Kan bestilles mandag til lørdag inden kl.12.00)

Pris 82,- kr.


3 SLAGS ARLA UNIKA OSTE MED OLIVEN & KNÆKBRØD:

(Kan bestilles mandag til lørdag inden kl. 12.00)

Pris 75,- kr.


SOMMERBÆR - HVID CHOKOLADEKREM - KNAS:

(Kan bestilles mandag til lørdag inden kl. 12.00)

Pris 48,- kr.


Information
Vi laver gerne til 1 person. Allergene - Vi hjælper gerne.

Menuen skal bestilles på admiralen@admiralen.dk eller ved at ringe på 31 53 50 47. Betaling via Dankort på afhentningsdagen eller via Mobilepay til 942572.

Afhentning på Restaurant Admiralen imellem kl. 16.00-18.00.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate