Menuforslag til fester og selskaber

FESTARRANGEMENT #1:

FROKOSTARRANGEMENT:

Velkomst Drink
***
Laksesouffle med Håndpillede Rejer og Krydderurtekrem
***
Kalvesteg stegt som vildt
***
Pandekager med Appelsin Is og krystalliseret Mørk Chokolade
***
½ Vin under middagen samt 1 glas Dessertvin
***
Kaffe/The

Pris per person 635,- kr.

HELAFTENSARRANGEMENT:

Fri Vin under Middagen og 1 glas Dessertvin
***
Kaffe/The
***
Små Frikadeller med Kartoffelsalat eller Stuvet Hvidkål, Rødbeder og Groft Rugbrød
Serveres kl.01.00
***
Fri Bar med Øl, Vand og Vin indtil kl. 01:30


Pris per person 895,- kr.


FESTARRANGEMENT #2:

FROKOSTARRANGEMENT:

Velkomst Drink
***
Ristet Kulmule med Estragon Sauce og Spidskål
***
Rosastegt Kalvefilet med Farseret Sauoykål og Østershattesauce
***
Hjemmelavet Is i Nødde/Kokoskurv
***
½ Vin under Middagen samt 1 Glas Dessertvin
***
Kaffe/The
Pris per person 670,- kr.

HELAFTENSARRANGEMENT:

Fri Vin under Middagen samt Dessertvin
***
Kaffe/The
***
Æggekage med Bacon, Tomater, Purløg, hjemmesyltede Rødbeder og groft Rugbrød
Serveres kl.01.00
***
Fri Bar med Øl, Vand og Vin indtil kl. 01:30


Pris per person 938,- kr.


FESTARRANGEMENT #3:

FROKOSTARRANGEMENT:

Velkomst Drink
***
Hummerbisque tilsmagt med Cognac og Hummerkød
***
Oksemørbrad med lækker Svampe og Madagasker Pebersauce
***
Chokoladeforkælelse
***
½ vin under Middagen samt 1 Glas Dessertvin
***
Kaffe/the

Pris per person 700,- kr.

HELAFTENSARRANGEMENT:

Fri Vin under Middagen og Dessertvin
***
Kaffe/The
***
Pølsebord med Fedt, Sky, Løg, Rugbrød og Boller
Serveres kl.01.00
***
Fri Bar med Øl, Vand og Vin indtil kl. 01:30


Pris per person 980,- kr.


FESTARRANGEMENT #4:

FROKOSTARRANGEMENT:

Velkomst Drink
***
Unghane Roulade med Rød Pesto, Havgus og Rødder
***
Fisketallerken med 2 slags Fisk, Blåmuslinger og Safran Sauce
***
Mørk Mousse med Syltede Abrikoser og Knas
***
½ Vin under Middagen samt 1 glas Dessertvin
***
Kaffe/The

Pris per person 682,- kr.

HELAFTENSARRANGEMENT:

Fri Vin Under Middagen og 1 Glas Dessertvin
***
Kaffe/The
***
Cremet Kartoffel/Porre Suppe med Purløg og Ristet Bacon
Serveres kl.01.00
***
Fri bar med Øl, Vand og Vin indtil kl. 01:30


Pris per person 928,- kr.


"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate