Buffetforslag til »Mad ud af huset«

ADMIRALENS BUFFET:

Roulade af Lange - Dild marineret Bulgur- Sherrytomat med Tapanade
***
Citrusbagt Laks - Hvidløgskrem -
***
Serrano Skinke - Rucola - Brød Croutons
***
Svampetærte - Havgus -
***
Stegt kyllingbryst - Persilleolie -
***
Helstegt Oksetyndsteg - Ratatouille
***
2 spændende Salater efter årstiden
***
Små ovnbagte Kartofler - Timian -
***
Unika Oste - Oliven - Druer
***
Chokoladekage Marcel -
***
hjemmebagt brød - Rugbrød - Smør


Pris per person 268,- kr.


EFTERÅRSBUFFET:

Lakseritette med purløg & dijonsennep
***
Terrine af kuller med løg & blommekompot
***
Dampet ising på bund af porre i lag med blåmuslinger & savoykål
***
Feldsalat med gedeost & valnødder
***
Fasanroulade med ristet jordskokker & selleripure. Dertil hindbær vinaigrette
***
Rødvinsmarineret oksetyndsteg med rødbedeslat, krydret østershattesaute samt kartoffelkage & chutney
***
Unika oste, oliven og druer
***
Hassel nødder tærte med appelsin & ingefær
***
Hjemmebagt brød & smør


Pris per person 268,- kr.


FISKE OG SKALDYRSBUFFET:

Råmarineret laks i ris & norritang samt syltet ingefær
***
Stegt brosme med kål, porre & koriander
***
Scampi rejer med hvidløg & grapesalat
***
Små fisketærter med sprød salat & tomatkompot
***
Ising på urter bund med jomfruhummerkrem & dildkartofler
***
Krabbetimbale med spinat & krydderurtedressing
***
Unika oste med oliven og druer
***
hjemmebagt brød & smør


Evt. tillæg:
Østers med citron
(Pris per stk. 30,- kr.)
***
Grillet jomfruhummer med persille
(Pris per stk. 36,- kr.)


Pris per person 308,- kr.


FORÅRSBUFFET:

Kuller rullet i noritang med grønne asparges
***
Dampet ising på marineret ruccola med creme af spæde krydderurter
***
Blinis med stenbiderrogn, rødløg & cremfraich
***
Timbale af jordskokker med samsøost vendt i olivenolie & brøndkarse
***
Salat af braiseret kylling med timianbagte tomater
***
Kalveculotte med hvidvinsdampet pastinakker, petit kartofler samt savoykålssalat & hvidvinaigrette
***
Unika oste, oliven og druer
***
Rabarbertærte med vanillecreme
***
Hjemmebagt brød og smør


Pris per person 268,- kr.


SOMMERBUFFET:

Lakseroulade på Bulgur med Dild og Pesto af Solsikkekerner
***
Ristet Brosme på Rød Spidskål med Kørvel
***
Dampet Helleflynder med Syrlige Sølvbeder & Creme af Citrontimian
***
Grønsagsterrin med Rød peber olie
***
Italiensk Bresaola med Havgus fra Unika & Rucolasalat
***
Kalveculotte stegt med Krydderurter & kold Hvidvinssauce
***
Kartofler & Sommerkål med Ærter i Hvid Balsamico
***
Grillet kyllingebryst med salvie, citron & hvidløg.
***
Marinerede Danske Tomater med Hestebønner & Bronze Fennikel
***
Salat af Stegte Rabarber med Rucola & Croutoner
***
Sauteret Sommerporre med Chiafrø
***
Unika oste, oliven og druer
***
Sommer bær med grappacreme
***
Hjemmebagt brød & smør


Pris per person 268,- kr.


VINTERBUFFET:

Stegt mørksej på vinterurter syltede i hvidvinseddike
***
Torsk bagt i lag med persillefars. Dertil salat med peberrod & hårdkogte æg
***
Italiensk Bresaola med Vesterhavsost og Rukulasalat
***
Kålrabilasagne med purløgsdressing
***
Anisstegt skinke på saute af rødkål med appelsiner
***
Oksefilet pakket i bacon. Dertil rødvinspocheret majroer. Salat af pære, rosenkål & hasselnødder samt krydrede kartoffelbåde
***
Unika oste, oliven og druer
***
Chokoladekage med citruskompot
***
Hjemmebagt brød & smør


Pris per person 268,- kr.


Buffeten leveres på service og det lune i termokasse.
Venligst bemærk min. 15 personer.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate