Buffetforslag til »Mad ud af huset«

ADMIRALENS BUFFET:

Roulade af Lange - Dild marineret Bulgur- Sherrytomat med grøn Pesto
***
Citrusbagt Laks - Hjertesalat - Hvidløgskrem
***
Serrano Skinke - Rucola - Brød Croutons
***
Svampetærte - Havgus - Purløg
***
Stegt kyllingbryst - Persille - Røget Salt
***
Helstegt Okse Striploin - syltet Rødløg
***
2 spændende Salater efter årstiden
***
Små ovnbagte Kartofler - Timian - Olie
***
Unika Oste - Oliven - Druer
***
Chokoladekage Marcel - Pyntet med Bær - Knas
***
Hjemmebagt brød / 2 slags - Knækbrød til Osten

Tilvalg: Madagasker Sauce kr. 15,- pr. person
Rødvins Sauce Kr. 15,- pr. person


Pris per person 288,- kr.




EFTERÅRSBUFFET:

Lakseritette - Purløg - Dijonsennep Creme
***
Kuller - Løg - Blommekompot
***
Dampet Ising - Porre - Blåmuslinger - Savojkål
***
Feldsalat - Gedeost - Ristet Valnødder
***
Fasanroulade - Jordskokker marineret i Hindbær vinaigrette - Selleripure
***
Rødvinsmarineret Oksesteg
***
Krydret Østershatte Saute
***
Rødbedesalat - Æbler - Citron
***
Honningbagte Rodfrugter - Fetaost
***
kartoffelkage
***
Unika Oste - Oliven - Druer
***
Hasselnødder Tærte - Appelsin/ingefær- Madagasker vanilje Creme
***
Hjemmebagt brød / 2 slags - Knækbrød til Osten

Tilvalg: Madagasker Sauce kr. 15,- pr. person
Rødvins Sauce Kr. 15,- pr. person


Pris per person 298,- kr.


FISKE OG SKALDYRSBUFFET:

Råmarineret laks i ris & norritang samt syltet ingefær
***
Stegt brosme med kål, porre & koriander
***
Scampi rejer med hvidløg & grapesalat
***
Små fisketærter med sprød salat & tomatkompot
***
Ising på urter bund med jomfruhummerkrem & dildkartofler
***
Krabbetimbale med spinat & krydderurtedressing
***
Unika oste med oliven og druer
***
hjemmebagt brød & smør


Evt. tillæg:
Østers med citron
(Pris per stk. 30,- kr.)
***
Grillet jomfruhummer med persille
(Pris per stk. 36,- kr.)


Pris per person 318,- kr.


FORÅRSBUFFET:

Kuller rullet i noritang med grønne asparges
***
Dampet ising på marineret ruccola med creme af spæde krydderurter
***
Blinis med stenbiderrogn, rødløg & cremfraich
***
Timbale af jordskokker med Havgus vendt i olivenolie & brøndkarse
***
Salat af braiseret kylling med timianbagte tomater
***
Kalveculotte med hvidvinsdampet pastinakker, petit kartofler samt savoykålssalat & hvidvinaigrette
***
Unika oste, oliven og druer
***
Rabarbertærte med vanillecreme
***
Hjemmebagt brød og smør
Tilvalg: Madagasker Sauce kr. 15,- pr. person
Rødvins Sauce Kr. 15,- pr. person


Pris per person 298,- kr.


SOMMERBUFFET:

Lakseroulade - Tang - Bulgur - Dild Pesto
***
Ristet Brosme - Rød Spidskål - Kørvel
***
Dampet Helleflynder I Syrlige Sølvbeder Creme - Citrontimian
***
Grønsagsterrin - Rød Peber Olie
***
Italiensk Bresaola - Rucolasalat - Revet Havgus (Arla Unika)
***
Kalveculotte - Krydderurter - kold Hvidvinssauce
***
Kartofler & Sommerkål - Ærter - Hvid Balsamico
***
Grillet kyllingebryst marineret i Salvie/Citron - Hvidløg.
***
Marinerede Danske Tomater - Hestebønner - Bronze Fennikel
***
Salat af Stegte Rabarber - Brødcroutoner - Salat
***
Sauteret Sommerporre - Chiafrø
***
Unika Oste - Oliven - Druer
***
Jordbær Trifli
***
Hjemmebagt brød / 2 slags - Knækbrød til Osten


Pris per person 298,- kr.


VINTERBUFFET:

Stegt mørksej på vinterurter syltede i hvidvinseddike
***
Torsk bagt i lag med persillefars. Dertil salat med peberrod & hårdkogte æg
***
Italiensk Bresaola med Vesterhavsost og Rukulasalat
***
Kålrabilasagne med purløgsdressing
***
Anisstegt skinke på saute af rødkål med appelsiner
***
Oksefilet pakket i bacon. Dertil rødvinspocheret majroer. Salat af pære, rosenkål & hasselnødder samt krydrede kartoffelbåde
***
Unika oste, oliven og druer
***
Chokoladekage med citruskompot
***
Hjemmebagt brød & smør
Tilvalg: Madagasker Sauce kr. 15,- pr. person
Rødvins Sauce Kr. 15,- pr. person


Pris per person 298,- kr.


Buffeten leveres på service og det lune i termokasse.
Venligst bemærk min. 15 personer.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate