Fem retters menu

Bemærk venligst at menuen skal bestilles til minimum 6 personer, samt at den skal forudbestilles minimum 2 dage før.

MENU 1:

Strandkrabbesuppe - Taskekrabbekage - Porre
***
Slethvar - Blåmusling - Fúmé
***
Oksemørbrad - Rodfrugt - Rødvinsreduktion
***
Unika Oste - Oliven - Knækbrød - Smørstegt Rugbrød
***
Hjemmelavet Is i Nødde/Kokoskurv


MENU 2:

Rimmet Laks - Frisk Ostekrem på Loke - Spæde Urter
***
Dansk Hummer - Ragout - Bøgehatte
***
Kronhjorte Filet - Selleri - Sky med Havens Æbler
(kan bestilles i oktober-november-december)
***
Unika Oste - Oliven - Knækbrød - Smørstegt Rugbrød
***
Chokoladeforkælelse


MENU 3:

Rødtunge - Kammusling - Kørvel
***
Dansk Skinke - Sprød Havgus - Urte Emulsion
***
Rosastegt Kalvefilet - Karamelliseret Løg - Estragon Sauce
***
Unika Oste - Oliven - Knækbrød - Smørstegt Rugbrød
***
Hvid Chokolade - Vanilje fra Madagaskar - Sorbet


MENU 4:

Johns Cremet Fiskesuppe - 3 slags Fisk
***
Røget Dyrekølle - Sprød Jordskok - Pesto af Solsikkekerner
***
Helleflynder - Spinat - Sauce Hollandaise
***
Unika Oste - Oliven - Knækbrød - Smørstegt Rugbrød
***
Cremé Brûlée


2 retter 385,- kr.
3 retter 445,- kr.
4 retter 505,- kr.
5 retter 555,- kr.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate