Fem retters menu
Bemærk venligst at menuen skal bestilles til minimum 6 personer, samt at den skal forudbestilles minimum 2 dage før.
MENU 1:
Strandkrabbesuppe - Taskekrabbekage - Porre
***
Slethvar - Blåmusling - Fúmé
***
Oksemørbrad - Rodfrugt - Rødvinsreduktion
***
Unika Oste - Oliven - Knækbrød - Smørstegt Rugbrød
***
Hjemmelavet Is i Nødde/Kokoskurv
MENU 2:
Rimmet Laks - Frisk Ostekrem på Loke - Spæde Urter
***
Dansk Hummer - Ragout - Bøgehatte
***
Kronhjorte Filet - Selleri - Sky med Havens Æbler
(kan bestilles i oktober-november-december)
***
Unika Oste - Oliven - Knækbrød - Smørstegt Rugbrød
***
Chokoladeforkælelse
MENU 3:
Rødtunge - Kammusling - Kørvel
***
Dansk Skinke - Sprød Havgus - Urter Emulsion
***
Rosastegt Kalvefilet - Karamelliseret Løg - Estragon Sauce
***
Unika Oste - Oliven - Knækbrød - Smørstegt Rugbrød
***
Hvid Chokolade - Vanilje fra Madagaskar - Sorbet
MENU 4:
Johns Cremet Fiskesuppe - 3 slags Fisk
***
Røget Dyrekølle - Sprød Jordskok - Pesto af Solsikkekerner
***
Helleflynder - Spinat - Sauce Hollandaise
***
Unika Oste - Oliven - Knækbrød - Smørstegt Rugbrød
***
Cremé Brûlée
2 retter 435,- kr. (Vinmenu/2 Glas: 218,- kr.)
3 retter 505,- kr. (Vinmenu/3 Glas: 310,- kr.)
4 retter 585,- kr. (Vinmenu/4 Glas: 400,- kr.)
5 retter 655,- kr. (Vinmenu/5 Glas: 488,- kr.)










