Hovedretter

FISKEHOVEDRETTER:

Moules Marinière : Hvidvinsdampede Blåmuslinger i Flødesauce med friske Urter - Fritter - Aioli

245,- kr.

***

Kogt Torsk - Hjemmesyltede Rødbeder - Peberrod - Sennepssauce

305,- kr.

***

Sæsonens Fisketallerken - 3 slags Fisk - Pyntet med Blåmuslinger

332,- kr.

***

Bouillabaise (Min. 2 couv)

335,- kr.

***

Dampet Helleflynder - Vinter Spinat - Sauce Hollandaise

348,- kr.

***

ADMIRALENS SPECIALITET:
HAVSYMFONI bestående af 4 stk. Østers, 4 stk. Jomfruhummer,
2 stk. Krabbeklør, Rejer og Blåmuslinger samt Hvidløgskrem, Skaldyrs Mayo og Vinaigrette
Et fad(2 personer)

700,- kr.


KØD HOVEDRETTER:

Kronhjortefilet - Selleri - Surbær - Vildt Sauce

345,- kr.

***

Grillet Ribeye (250 gr.) - Syltet Rødløg - Sauce Bearnaise - Fritter

365,- kr.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate