Hovedretter
FISKEHOVEDRETTER:
Moules Marinière : Hvidvinsdampede Blåmuslinger i Flødesauce med friske Urter - Fritter - Aioli | 245,- kr. |
*** | |
Kogt Torsk - Hjemmesyltede Rødbeder - Peberrod - Sennepssauce | 305,- kr. |
*** | |
Sæsonens Fisketallerken - 3 slags Fisk - Pyntet med Blåmuslinger | 332,- kr. |
*** | |
Bouillabaise (Min. 2 couv) | 335,- kr. |
*** | |
Dampet Helleflynder - Vinter Spinat - Sauce Hollandaise | 348,- kr. |
*** | |
ADMIRALENS SPECIALITET: | 700,- kr. |
KØD HOVEDRETTER:
Kronhjortefilet - Selleri - Surbær - Vildt Sauce | 345,- kr. |
*** | |
Grillet Ribeye (250 gr.) - Syltet Rødløg - Sauce Bearnaise - Fritter | 365,- kr. |









