Hovedretter

FISKEHOVEDRETTER:

½ Hummer Eller 1/1 Hummer fra Lillebælt

0,- kr.

***

Moules Frites - Fritter - Aioli

218,- kr.

***

Helstegt Rødspætte - Persillesauce - Citron

264,- kr.

***

Brosme - Skaldyrs Risotto - Safran

282,- kr.

***

Sæsonens Fisketallerken - 3 slags Fisk - Blåmuslinger

292,- kr.

***

Dampet Rødtunge - Strandkrabbe Sauce - Salturt

294,- kr.

***

Bouillabaise (Min. 2 couv)

315,- kr.


KØD HOVEDRETTER:

Unghanebryst fra Gråsten - Perlebyg - Ramsløg

274,- kr.

***

Grillet Ribeye (250 gr.) - Syltet Rødløg - Sauce Bearnaise

298,- kr.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate