Hovedretter
FISKEHOVEDRETTER:
Moules Marinière : Hvidvinsdampede Blåmuslinger i Flødesauce med friske Urter - Fritter - Aioli | 235,- kr. |
*** | |
Hummer fra lillebælt - Salat - Hvidløgs Krem - Krabbe Mayo | 258,- kr. |
*** | |
Helstegt Rødspætte - Persillesauce - Citron | 285,- kr. |
*** | |
Brosme - Skaldyrs Bygotto - Safran | 298,- kr. |
*** | |
Sæsonens Fisketallerken - 3 slags Fisk - Pyntet med Blåmuslinger | 328,- kr. |
*** | |
Bouillabaise (Min. 2 couv) | 335,- kr. |
*** | |
ADMIRALENS SPECIALITET: | 598,- kr. |
KØD HOVEDRETTER:
Unghanebryst - Perlebyg - Ramsløg | 288,- kr. |
*** | |
Grillet Ribeye (250 gr.) - Syltet Rødløg - Sauce Bearnaise | 345,- kr. |