Hovedretter

FISKEHOVEDRETTER:

Moules Frites - Fritter - Aioli

218,- kr.

***

Vegansk:
Saltbagt Kålrabi - Edamame - Byg

218,- kr.

***

Kogt Torsk - Hjemmesyltede Rødbeder - Peberrod - Sennepsauce

268,- kr.

***

Sæsonens Fisketallerken - 3 slags Fisk - Blåmuslinger

292,- kr.

***

Bouillabaise (Min. 2 couv)

315,- kr.

***

Dampet Vesterhavspighvar - Vinter Spinat - Sauce Hollandaise

324,- kr.


KØD HOVEDRETTER:

Grillet Ribeye (250 gr.) - Syltet Rødløg - Sauce Bearnaise

298,- kr.

***

Kronhjortfilet - Selleri - Surbær -Vildt Sauce

308,- kr.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate