Hovedretter

FISKEHOVEDRETTER:

Moules Marinière : Hvidvinsdampede Blåmuslinger i Flødesauce med friske Urter - Fritter - Aioli

245,- kr.

***

Hummer fra lillebælt - Salat - Hvidløgs Krem - Krabbe Mayo
½ Hummer kr. 258,00 1/1 Hummer Kr. 498,00
( er på menukortet fra April til Oktober måned )

258,- kr.

***

Helstegt Rødspætte - Persille Sauce - Citron

295,- kr.

***

Brosme - Skaldyrs Bygotto - Safran

298,- kr.

***

Sæsonens Fisketallerken - 3 slags Fisk - Pyntet med Blåmuslinger

332,- kr.

***

Bouillabaise (Min. 2 couv)

335,- kr.

***

ADMIRALENS SPECIALITET:
HAVSYMFONI bestående af 4 stk. Østers, 4 stk. Jomfruhummer,
2 stk. Krabbeklør, Rejer og Blåmuslinger samt Hvidløgskrem,
Krabbe Mayo og Vinaigrette - et fad / 2 personer

598,- kr.


KØD HOVEDRETTER:

Unghanebryst - Perlebyg - Ramsløg

292,- kr.

***

Grillet Ribeye (250 gr.) - Syltet Rødløg - Sauce Bearnaise

355,- kr.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate